Medija centar

Medija centar - Dom zdravlja Vrbas

Radionica "Majčino mleko je hrana, lek i ljubav"

Radionica "Majčino mleko je hrana, lek i ljubav"

Povodom obeležavanja Svetske nedelje dojenja, Dom zdravlja "Veljko Vlahović" - Odeljenje polivalentne patronaže, uz podršku Komisije za populacionu politiku opštine Vrbas, organizovalo je radionicu pod nazivom "Majčino mleko je hrana, lek i ljubav".

U nedelju, 22.septembra, preventivni pregledi građana

U nedelju, 22.septembra, preventivni pregledi građana

U okviru akcije Ministarstva zdravlja pod nazivom „Otvorena vrata“, Dom zdravlja „Veljko Vlahović“ Vrbas će u nedelju 22.09.2019. godine u periodu od 8.00 do 16.00 časova organizovati preventivne preglede građana.

Novi reanimobil u Domu zdravlja "Veljko Vlahović"

Novi reanimobil u Domu zdravlja "Veljko Vlahović"

Dom zdravlja "Veljko Vlahović" od juče je bogatiji za jedan reanimobil koji će dodatno unaprediti i učiniti efikasnijim usluge Službe hitne medicinske pomoći. Novo vozilo Domu zdravlja obezbedio je Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo.

Domu zdravlja 5,4 miliona dinara za opremanje

Kabinet ministarke bez portfelja zadužene za demografiju i populacionu politiku Slavice Đukić Dejanović, dodelio je danas jedinicama lokalne samouprave u Srbiji sredstva za sufinansiranje mera koje treba da doprinesu rastu nataliteta. Opštini Vrbas, tačnije Domu zdravlja "Veljko Vlahović", pripalo je kroz ovaj program 4.590.000 dinara.

Ambulanti u Zmajevu vozilo za potrebe kućnog lečenja

Ambulanti u Zmajevu vozilo za potrebe kućnog lečenja

Društveno odgovornim delovanjem i saradnjom javnog i privatnog sektora, Mesna zajednica Zmajevo, Udruženje Krajišnika Zmajeva i tim sponzora, kupili su i donirali putnički automobil Ambulanti Doma zdravlja "Veljko Vlahović" u ovom mestu opštine Vrbas.

Dom zdravlja u akciji "Srbija protiv raka"

Dom zdravlja u akciji "Srbija protiv raka"

Opšta bolnica Vrbas i Dom zdravlja "Veljko Vlahović" organizovaće u naredna dva vikenda, u nedelju, 17. marta, i subotu, 23. marta, niz besplatnih preventivnih pregleda za žene. Na ovaj način ove dve zdravstvene ustanove uključuju se u akciju borbe protiv kancera, koja traje tokom marta.

Saopštenje za javnost Doma zdravlja „Veljko Vlahović“ Vrbas o novom koronavirusu

 

Obaveštavamo građane koji se leče u našoj zdravstvenoj ustanovi, a koji imaju simptome kovid 19 infekcije (visoku temperaturu, učestali kašalj, uz otežano disanje), da se jave u kovid ambulantu Doma zdravlja koja se nalazi kod nekadašnjeg ulaza u polivalentnu patronažu. Nakon kompletne trijaže, ukoliko je potrebno dalje bolničko lečenje, ordinirajući lekari pacijente upućuju u ustanovu sledećeg nivoa zdravstvene zaštite, odnosno nadležne opšte bolnice.

Domu zdravlja novi aparat za kontrolu vida

Domu zdravlja novi aparat za kontrolu vida

Nakon što je prethodne nedelje opremljen novim ginekološkim stolom, vrednim skoro pola miliona dinara, Dom zdravlja "Veljko Vlahović" danas je dobio novi ortorejter - aparat za kontrolu raznih funkcija vida. Kao i u prvom opremanju, sredstva za kupovinu aparata obezbedila je Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Obaveštenje o pregledima "Mobilna klinika"

Obaveštenje o pregledima "Mobilna klinika"

Ovim putem obaveštavamo sve zainteresovane građane da u petak 01.11.2019. godine počinje realizacija projekta „Mobilna klinika“ koji zajedno sprovode Nezavisna neprofitna organizacija za podršku humanitarnim programima „Ruska humanitarna misija, opština Vrbas i Dom zdravlja „Veljko Vlahović“ Vrbas.

Odlična saradnja Opšte bolnice i Doma zdravlja

Odlična saradnja Opšte bolnice i Doma zdravlja

Za samo osam sati koliko su juče trajali besplatni zdravstveni pregledi, koje širom Srbije organizuje Ministarstvo zdravlja Vlade Srbije, u Domu zdravlja "Veljko Vlahović" čak 104 pacijenta obavila su opšte i EKG preglede, a 125 pacijenata ultrazvučni pregled abdomena, urološke i ginekološke preglede, saopšteno je nakon akcije koju su izveli lekari i medicinsko osoblje Opšte bolnice Vrbas i DZ "Veljko Vlahović".

Image
Dom Zdravlja "Veljko Vlahović"
21460 Vrbas
Palih Boraca 20
(021) 795.44.00

www.dzvs.rs

Radno vreme

Ponedeljak: 6:30–20h
Utorak: 6:30–20h
Sreda: 6:30–20h
Četvrtak: 6:30–20h
Petak: 6:30–20h

Subota: 7–20h
Nedeljom i praznikom: 7–20h

Dom zdravlja „Veljko Vlahović“ Vrbas pruža primarnu zdravstvenu zaštitu, odnosno podrazumevane preventivne, kurativne, dijagnostičke i terapijske zdravstvene usluge, za sve građane Vrbasa i naseljenih mesta opštine Vrbas.

Image
Image
Image
Image
Image
Image