DZ Vrbas - Projekat Zdrava žena - jaka žena (najava aktivnosti - mart)

DOĐITE DA SE DRUŽIMO!!!

U OKVIRU PROJEKTA “ZDRAVA ŽENA-JAKA ŽENA“  MINISTARSTVA ZDRAVLJA  I DOMA ZDRAVLJA “VELJKO VLAHOVIĆ“  VRBAS OBAVEŠTAVAMO SVE ZAINTERESOVANE ŽENE O SLEDEĆIM ZDRAVSTVENO- VASPITNIM AKTIVNOSTIMA U MARTU 2020.g.:

  1. 5. i 19. MARTA od 16-18 č  možete posetiti Polivalentnu patronažu u Domu zdravlja „Veljko Vlahović“ u Vrbasu i dobiti sve neophodne savete o karcinomu grlića materice i dojke, polnom i reproduktivnom zdravlju žena, o HPV infekciji i HPV vakcini.
  2. Tada će raditi i telefonsko savetovalište za žene putem broja: 
    064-846-8105 gde ćete moći dobiti odgovore na Vaša postavljena pitanja I zakazati preventivne ginekološke preglede.
  1. 20.03.2020. u 17h u  Predškolskoj Ustanovi “B.Buha”-vrtić  “Bubica” biće održano predavanje za sve zaposlene u toj ustanovi na temu: “Prevencija  karcinoma dojke-samopregled dojke”
  2. Preventivni ginekološki pregledi će se obaviti u Dispanzeru za žene:

                                       07.03., 14.03. ,21.03.  I  28.03. od 08 – 12 h

Hajde da srušimo barijere koje su nam prepreka do boljeg zdravstvenog stanja ženske populacije Vrbasa!!!

"Podrška za ostvarenje ovog projekta obezbeđena je kroz grantove za unapređenje kvaliteta u okviru "Drugog projekta razvoja zdravstva Srbije" i "Dodatnog finansiranja za Drugi projekat razvoja zdravstva Srbije", preko Vlade Republike Srbije, iz sredstava zajma Svetske banke. Mišljenja koja su ovde izneta odražavaju stavove autora i ne predstavljaju obavezno i stavove "Drugog projekta razvoja zdravstva Srbije" i "Dodatnog finansiranja za Drugi projekat razvoja zdravstva Srbije", Vlade Republike Srbije ili Svetske banke."