Ambulanti u Zmajevu vozilo za potrebe kućnog lečenja

Ambulanti u Zmajevu vozilo za potrebe kućnog lečenja

Društveno odgovornim delovanjem i saradnjom javnog i privatnog sektora, Mesna zajednica Zmajevo, Udruženje Krajišnika Zmajeva i tim sponzora, kupili su i donirali putnički automobil Ambulanti Doma zdravlja "Veljko Vlahović" u ovom mestu opštine Vrbas.

Sredstva za kupovinu Toyote Yaris, koja će se koristiti za pružanje usluga kućnog lečenja i obilaska pacijenata u Zmajevu, obezbedili su privatni preduzetnici i firme: "Libela produkt, "Aretol", Poljoprivredno gazdinstvo Milan Tišma, "Hrnjački", Poljoprivredno gazdinstvo Proka Kobilarov i "Novi trading NS". Svečana primopredaja vredne donacije organizovana je danas u Zmajevu, a za ovu priliku dr Jasmina Assi, direktorka Doma zdravlja "Veljko Vlahović", uručila je zahvalnice ustanove koju vodi svim učesnicima u humanitarnoj akciji.

"Vozilo koje smo dobili obezbediće da efikasnije i brže stignemo do pacijenata, pružimo im zdravstvenu zaštitu u njihovim domovima, a istovremeno obezbedimo bolje uslove za rad naših medicinskih ekipa. Veliko hvala donatorima, ovo je najbolji primer kako može dobro funkcionisati saradnja i podrška između javnog i privatnog sektora u jednoj lokalnoj sredini", saopšteno je iz Doma zdravlja "Veljko Vlahović".